Categories
Tapahtumat

Toinen virtuaalinen Bootcamp -tilaisuus 24.11.

Citizen Shield -projekti järjesti toisen virtuaalisen tilaisuuden ulkoisille sidosryhmille 24.11.2021. Alustuksena päivään kuulimme projektin tuloksia. Ensimmäisenä Kaisa Saurio Tampereen yliopistosta kertoi kysely- ja haastattelututkimusten tuloksista otsikolla: ”Tutkimushavaintoja maskin käytöstä – ja kehittämistarpeita suojaukselle?”. Aku Karvinen VTT:ltä puhui ilmanvaihdon merkityksestä ilmavälitteisten tautien kohdalla ja Matti Heino Tampereen yliopistosta taustoitti lähtökohtia ihmisymmärryksestä lähtevään suunnitteluun.

Kaisa Saurio, TAU: ”Tutkimushavaintoja maskin käytöstä – ja kehittämistarpeita suojaukselle?”
Aku Karvinen, VTT: ” Ilmanvaihdon merkitys ilmavälitteisten tautien kohdalla”
Matti Heino, TAU: ”Lähtökohtia ihmisymmärryksestä lähtevään suunnitteluun”